26/8-21
Jag erbjuder konsultationer till dig som bokför själv, via digitala möten! Boka enkelt i min kalender under "Boka konsultation"!
Dessutom erbjuder jag föreläsningar om min resa som företagare och även om grundläggande företagskännedom "Företagande 101" om sådant jag tycker att företagare bara MÅSTE känna till. Läs mer under "Föreläsningar"!

12/11 -20
Nu kan även enskilda firmor söka stöd för omsättningstapp! Läs gärna mer här och kontakta mig om du vill ha hjälp med detta:
https://www.bjornlunden.se/enskild-firma/omsättningsstöd-till-enskilda-näringsidk__6137?gclid=CjwKCAiA17P9BRB2EiwAMvwNyOBj3V0QJNQWPSQ-eG7HNLRaYWfn0FSIN5WGIP8dAp-AqPAPI5ycBhoCr0sQAvD_BwE

10/10 -20
Jag börjar så smått kunna ta emot nya kunder och fysiska besök, men - vilket även gäller utan Corona:
* Besök bokas alltid i förväg, och jag tar gärna digitala möten i de fall fysiska besök inte behövs
* När du kommer, säg till i receptionen att du skall till mig, så ringer de upp till mig och meddelar din ankomst
* Skall du bara lämna material, kan du göra det till receptionen som alltid är bemannad måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16. De lägger materialet direkt i mitt postfack.
* Jag vill också gärna öka den digitala hanteringen av material - hör av dig till mig om detta så löser vi det så det blir smidigt för båda parter

31/3 -20
Jag kommer vara på plats på kontoret varje dag men lite oregelbundet då jag behöver undvika att åka kommunalt under rusningstid.
Jag vill också dela med mig av den här länken till troligtvis mer lättförståelig information från BL om möjligheterna till anstånd etc. https://online.blinfo.se/BlioViewArticle.do?number=webb%7conline%7c1%7c20:128&q=4976285

17/3-20
Jag har pratat med personalen här på kontorshotellet. Om något händer så de tvingas införa restriktioner av något slag, eller t.o.m. stänga, så hör de av sig, och då hör jag mig givetvis av mig vidare till er kunder.

15/3-20
Ang. Coronaviruset:
Jag mår bra, och jobbar ännu som vanligt från kontoret. Tack och lov är jag mycket ensam på mitt kontorsplan även i vanliga fall, så jag är rätt isolerad och skyddad där. Dessutom är det av säkerhetsskäl (sekretess o.dyl) nödvändigt att jag låter allt material så långt möjligt stanna på kontoret. Jag är noga med handhygienen osv.  Nu hoppas jag vi kan ta oss igenom den här pandemin gemensamt:
* Jag tar f.n. inte emot nya kunder, då jag alltid vill inleda ett samarbete med ett fysiskt möte  och har dessutom just nu inte resurser för att ta emot nya
* Om  du är sjuk - stanna hemma och kurera dig!
* Vi tar så mycket som möjligt på mail och telefon, vid behov kan vi säkert ha ett digitalt möte
* Om du ser att din ekonomi påverkas negativt av Coronaviruset - hör gärna av dig till mig så tittar vi på hur just din situation kan lösas
* Jag uppdaterar här om situationen för min del skulle förändras

24/12-19
Välkommen till min nya hemsida! Den är fortfarande under uppbyggnad, så kom gärna med tips och idéer! Jag är för närvarande julledig i övrigt, och öppnar kontoret igen den 7 januari 2020. Väl mött då till ett nytt år med nya friska tag!